Contact / Recenties

Voor informatie over boekingen, repertoire of andere zaken,  neem contact met ons op via:

Email: info[at]coverbandofftherecord.nl
Facebook: @CoverbandOffTheRecord
Insta: coverband_off_the_record
Telefoon: 06-15446687

Recenties:
Door Leslie van Leeuwen op 29/01/2024
1 2 3 4 5
Wat een gezellige enthousiaste band! Nemen alles zelf mee en bespreken van tevoren met ons wat de wensen zijn. Ze waren de perfecte achtergrond muziek voor onze Nieuwjaarsreceptie bij Ring Pass Delft.

Door Serge Santoo op 09/07/2019
1 2 3 4 5

Off The Record 2 keer zien spelen in aanloop naar ons feest ter gelegenheid van ons 5 jarig huwelijksjubileum. Sfeervolle licht-jazzy muziek, stijlvol gebracht door zangeres Eveline en de band. Ze hebben een uitgebreide playlist met kalmere en up-tempo nummers (zodat er naast gepraat ook gewoon gedanst kan worden). Zeer geschikt voor de kleine setting die wij voor ogen hadden (ca 75 man, bij ons in de huiskamer en tuin). Het contact voorafgaand was heel prettig. Al onze gasten en wij zelf hebben enorm genoten van hun optreden (3 setjes). Tot slot zijn het gewoon 4 heel vriendelijke, enthousiaste en gezellige mensen. Ik gun elk feestje een optreden van Off The Record!

Door Oranje Comitee Damsigt op 05/05/2019
1 2 3 4 5

Met de band zijn goede afspraken te maken, flexibel, nemen bijna volledig eigen apparatuur mede sluiten keurig aan op evt bestaande systemen. Prettige band, leuke muziek, die we nu voor de 3e keer al op een buurtfeest hebben laten spelen. Communicatie is helder, facturatie duidelijk, een aanrader voor een frisse en ‘professionele’ band.

Door pieter Overgaag op 23/04/2019
1 2 3 4 5

Duidelijke afspraken ook betreffende de opbouw, alles stond klaar toen de gasten arriveerden, heerlijke muziek voor ieder wat wils en zij voelen goed aan de sfeer in de zaal en daar de diverse nummers op afgesteld zeker voor herhaling vatbaar in de toekomst!

Door Montessorischool Nieuw Vreugd en Rust Voorburg op 25/10/2018
1 2 3 4 5

Het contact met Tomas en de band verliep heel soepel en snel. Al onze vragen werden super snel beantwoord. Off the Record kwam op een groot Zomerfeest op onze basisschool spelen. Ze waren ruim op tijd om alles op te bouwen, eigen party tent hadden ze mee, ze waren leuk en mooi aangekleed, echt in feestsfeer. De ouders en de kinderen hebben genoten van de gezellige muziek. Live muziek blijft heerlijk en zeker als de ouders elkaar ook nog eens fijn kunnen verstaan.
Kortom de perfecte combi voor een feestje.

Boek Off The Record